Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Akdeniz çadır kampı - Mavi Yolculuk

Akdeniz Kampımızda neler yapılır?

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı Turunda Neler yapılır?

Akdeniz Yaz Gençlik Kampında zamanı nasıl geçiririz? Kamp hayatında neler yaparız? Ortalama 24 saatimiz nasıl geçiyor? İşte tüm bu soruların cevabı için makalemizi okuyabilirsiniz.

Sabah sporları:

Şehir hayatında genellikle spor yapmaya ya zamanımız olmaz, ya da spor yapacak enerjiyi kendimizde hissedemez ve motive olamayız.

Kamp hayatında okul – iş – ev düşüncesi olmadığı için kendimize ayırdığımız zamanda spor yapabilmek için kendimizi kısa bir süre motive edip hemen spora başlayabilir ve

Yüzme:

Deniz kum güneş muhteşem üçlüsü Aven Camp Akdeniz Yaz Gençlik Kampında bir araya geliyor. Denize girmek tuzlu suyun, kumun ve güneşin tadını çıkarmak için çok fazla fırsatınız olacak. Hemen çadırınızdan çıkacak ve denize girebileceksiniz. Denize sıfır mesafede olan çadırımızın yanında bulunan duş kamp bölgesindeki duşlardan da faydalana bileceksiniz.

Şehir gezileri:

Aven Akdeniz Yaz Gençlik Kampı sırasında toplamda 7 şehrimizi gezme fırsatımız olacak. Bunlar, Akyaka, Marmaris, Datça, Fethiye, Kayaköy şehir gezilerimiz rehber eşliğinde gerçekleşecek olup, her güne ortalama bir şehir gezimiz mevcut olacaktır.

Kulüp eğlenceleri:

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı çerçevesinde geceleri şehir merkezlerinde bulunan gece kulüpleri eğlence programlarına konuk olacağız. Bunlardan ilki Marmaris’te, ikincisi Fethiye’de, üçüncüsü ise Kemer’de olacaktır. Bu kulüpler özel olarak seçilmiş olup bölgenin en güzel ve en büyük mekânları olacaktır.

Akşamları müzik:

Deniz kenarlarında akşamları kulübe gitmediğimiz zamanlarda mangal üstü ateş yakılarak etrafında mini güzel konserler vereceğiz. Dilediğiniz akşamlarda bu etkinliğimizle güzel zaman geçire bilirsiniz.

Kitap okuma:

Kitap okumak için herkes huzurlu sakin bir yer ister. Kamp turu işte bunun için bulunmaz bir ortam sağlamaktadır. İster kamp sandalyesini alın ister bir hamak kurun denize ve denizden gelen hafif rüzgara karşı kitabınızı okuyarak güzel ve verimli bir zaman geçirin.

Sosyal medya:

Her ne kadar doğa ile iç içe zaman geçirsek de sosyal medya hayatımızın artık bir parçası. Kamp turu sırasında birbirinden güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Doğa fotoğrafları, aktiviteleriniz, çadırınız hepsi fotoğraf çekmeniz için bir konu teşkil ediyor. Boş zamanlarınızda bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarınzıdan paylaşım yaparak güzel geri dönüşleri etkileşimleri takip edebilirsiniz. 

 Mavi yolculuk ya da Mavi Tur

Yine son yıllarda gittikçe popülaritesi artan Mavi Tur tercihe edebilirsiniz. İsterseniz yine Aven Camp Mavi Yolculuk ile Türk Rivierası'nda mavi yolculuk da mümkün. Mavi Yolculuk tatili le hem 5 yıldız konforunu yaşayın, hem denizin üstünde bu keyfi yaşayın detaylı bilgi için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Bu linkler yararlı ve keyifli linkler :)

Marmaris - Fethiye arası Maxi Mavi Tur 7 gece 8 gün

Aven Camp ile Maxi Mavi Yolculuk

Fethiye - Göcek arası Butik Mavi Tur 4 gece 5 gün

Aven Camp ile Butik Mavi Yolculuk

Sitemizde yer alan diğer makaleleri okumak için blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajları okumak için de Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Avrupa Turlarımız ile ile ilgili deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz. 

 

Anahtar kelimeler:

Kamp turu, Akdeniz çadır kampı, gençlik kampı, kamp turunda neler yapılır, yaz kampı, Aven camp, ekonomik kamp turu, gençlik kampı, kamp aktiviteleri, çadırlı kamp turları, mavi tur, mavi yolculuk, kamp turu yorum, kamp turları 2021, kamp gezisi,karavan kiralama Ankara, kamp organizasyonları

Makaleyi paylaş