kamp turu sık sorulan sorular ve cevapları

KAMP TURU - SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

KAMP TURLARI İÇİN SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

Kamp turları için bizlere gelen en sık sorular, en çok merak ettikleriniz, nasıl kayıt olurum, iptal iade koşulları, tarih değiştirme, kamp alanları, yalnız gelebilir miyim, kadın erkek oranları, nerden katılabilirim, indirimler… Hepsi ve daha fazlası için makalemizi okuyunuz, aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın.

ANKARA DIŞINDAN NASIL KATILABİLİRİM?

Acentemizin yeri Ankara’dadır. Ancak ülkemizin her tarafından turumuza katılım olmaktadır. Bu nedenle en çok katılım sağlayan şehirler baz alınarak turlarımızın çıkış şehirleri belirlendi. Turlarımız Ankara ve İstanbul çıkışlıdır.

Ankara dışından katılan gezginlerimiz hareket için İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Afyon, Denizli, Muğla şehirlerinden otobüsümüze binerek turumuza katılabilirler. Ya da bu güzergâh üzerinden belirli noktalardan turumuza dâhil olabilirler.

Buluşma yerimiz Muğla Otobüs Terminali çıkış kapısıdır. Uzak şehirlerden hava yolu ile gelmek isteyenler Dalaman Hava Limanına gelebilirler. Servisler Marmaris'e getirmektedir.

TEK KİŞİ GELSEM SIKILIR MIYIM?

Kamp Turumuza tek olarak katılan çok sayıda misafirimiz yola çıktıklarında yalnız, yolculuk bittikten sonra bir otobüs katılımcı ile dost ve arkadaş olarak dönmektedir. Dostunu yolda tanırsın denir. Yeni dostları da yolda tanımış oluyorsunuz.

Sizinle aynı beklentilere ve meraklara sahip insanlarla yola çıktıktan sonra mutlaka size uygun bir arkadaş edinmiş olacaksınız. Ve kesinlikle pişman olmayacaksınız. Tek kişi katılım için extra bir ücret istenmemektedir. Sadece tek kişi konaklama farkı istenmektedir.

Tek kişi gelme konusunda katılımcılarımızın yorumlarına göz atabilirsiniz. Aven Camp Yorumlar

REHBERLERİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAK MI?

Rehberlerimiz tur başından tur sonuna kadar otobüsümüzde grubumuzla birlikte hareket edecek. Serbest zamanlarda ise grup yoğunluğu nerde olacaksa orda olacaktır.

YEME İÇME SORUN OLUYOR MU?

Kamp turumuz içinde fiyata dâhil olarak sunduğumuz 5 sabah kahvaltısı, 4 öğle yemeği ve 1 akşam yemeği var.

Bunların dışında 1 sabah kahvaltısı 3 öğle yemeği ve 5 akşam yemeği katılımcılarımıza bırakılmaktadır.

Bu noktada sabah kahvaltısını Akyaka’da Azmak kenarında kahvaltı mekanlarında alabilirsiniz. 3 öğle yemeğinin birini Datça’da diğerinin birini ilk gün kamp alanımızda diğer son öğle yemeğini dönüş yolunda yemiş olacaksınız. 5 akşam yemeğini de kamp alanlarında isterseniz arkadaşlarınızla birlikte kendiniz hazırlayabilir, isterseniz kamp alanlarında bulunan cefe – restotan – fas food mekanında yme şansına sahipsiniz.

Dilerseniz yanınıza konserve tarzı veya hazır yapılabilen bozulmayan- çürümeyen – bayatlamayan yiyeceklerden alabilirsiniz.

SÜRPRİZ ÜCRETLER ÇIKAR MI?

Hayır. Kesinlikle sürpriz ücretler yoktur. Web sitemizde belirtilen gezeceğimiz şehirler listesinde yer alan tüm şehirlerimiz ve ayrıca yine fiyata dahil olarak belirttiğimiz malzeme ve aktiviteler fiyatımıza dâhildir. Ve sizden extra olarak tur ücreti talep edilmez.

Rehberimizin organize ettiği yamaç paraşütü vb aktiviteler için aktiviteyi yapan firmalara ödenen ücretler bulunmaktadır ve katılımcımıza aittir. Tur programını bozmayan, serbest zamanlarda olan ve katılımın hiç bir şekilde mecburi tutulmadığı programlara katılımcılarımız isterlerse katılabilirler.

KAMP ALANLARINIZ NASIL?

Kamp alanlarımız konaklama yaptığımız bölgedeki kamp alanları içinde en çok beğenilen, tercih edilen, sevilen ve tutulan kamp alanlarından seçilmektedir.

Seçtiğimiz kamp alanlarımız içinde Kafeterya, Duş, WC, Elektrik, aydınlatma, yakın mesafede market vs bulunmakta olup, tam donanımlı kamp alanlarıdır.

Seçtiğimiz kamp alanları butik ve özel nitelikte olup; aşırı kalabalık, gürültülü, buna bağlı çevre kirliliği oluşma ihtimali olmayan dikkatle seçilmiş yerlerdir. Marmaris için Çatlak Camping & Beach ve Kayaköy Jungle Camping’e göz atabilirsiniz.

SATIN ALDIĞIM HİZMET İÇİN İPTAL, İADE VEYA DEĞİŞİKLİK HAKKIM VAR MI?

Evet, var...  Son 15 güne kadar koşulsuz şartsız iptal edip, paranın tamamını iade alabilirsiniz. Ayrıca isterseniz son 15 güne kadar tarih değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Tarih değiştirmek istediğiniz aman da geçmek istediğiniz tarihte yer olmasına bağlı son iki güne kadar tarih değiştirebilirsiniz.

Son 15 gün içinde ise kademeli kesinti bulunmaktadır. Bununla ilgili olarak sözleşme maddelerimiz ayrıntılı bilgi içermektedir. İstenildiği takdirde sözleşmemizi mail olarak size gönderebiliriz.

ÜCRET İADELERİ NE ŞEKİLDE OLUYOR?

Nakit yaptıysanız eğer, ödemelerin iadesi nakit olarak (elden veya banka hesabınıza EFT / Havale yoluyla); kredi kartıyla yaptıysanız ödemelerin iadesi ise banka talimatıyla kredi kartınıza yapılır.

NASIL KAYIT OLURUM?

Kamp turlarımıza katılmak için öncelikle size göndereceğimiz Sözleşme ve Kayıt Formumuzu doldurmanız ve imzalamanız gerekmektedir.

Doldurulmuş formu bize yollamanız ve eş zamanlı olarak kesin kayıt için gerekli olan ön ödemeyi yapmalısınız. İlk ödeme alındığında ve form hazırlanarak gönderildiğinde kamp turumuza kesin kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Ödemenin tamamını yaptığınızda tura çıkabilirsiniz.

KAMP ORGANİZASYONLARINDA ARAÇLARINIZIN ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Araçlarımız hepsi yurt içi D2 ve B2 taşıma belgelidir. Yeni model, 56 kişilik, rahat koltuklu - prizli - lüks turizm araçlarıdır.

SİGORTA YAPTIRMADAN KAMP TURLARINA KATILABİLİR MİYİM?

Seyahat sigortası yaptırmadan hiç bir katılımcıyı tura dahil etmiyoruz. Sigortalar tarafımızdan ve fiyata dahil olarak yaptırılmakta olup, poliçeleri tura çıkmadan katılımcılarımızla ve gerekli yerlerle paylaşılmaktadır.

Kamp turlarımızla ilgili daha fazla detay bilgiye sahip olmak için: blog.avencamp.com

Kamp Turumuzla ilgili deneyim tavsiye yazısı okumak için bu linki tıklayınız




kamp turu, kamp turları, kamp alanları, kamp organizasyonu, kamp turu tavsiye, kamp turu yorum,kamp malzemeleri, Marmaris, Fethiye, kamp turu yorum, ekonomik kamp turları, Ankara çıkışlı turlar

Makaleyi paylaş