Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Alternatif tatil

Farklı Tatil Alternatifi: Kamp Turu

Aven Camp ile Farklı Tatil Alternatifi: Kamp Turu

Aven Camp 2021'de 7 farklı tarihte, Temmuz ve Ağustos aylarında, aynı zamanda Ankara ve İstanbul çıkışlı, 5 farklı ve güzel aktiviteli, Ege - Akdeniz Yaz Gençlik Kampı düzenliyor. 

Haziran başı itibariyle 7 tarihten üçü doldu, diğer tarihler için başvurular devam ediyor.

Sadece 1990 TL'ye 3 gece Marmaris, 3 gece Fethiye olmak üzere 6 gece 7 gün, çadırlar, kamp yatakları ve sandalyeler bizden. Aynı zamanda 5 sabah kahvaltısı, 4 öğle yemeği ve 1 akşam yemeği de fiyata dahil.

Hem de kokartlı çık hava kamp rehberimiz de baştan sona bize eşlik ediyor, gezilecek görülecek 16 muhteşem konum ve sürpriz mekanlar da var. 

Farklı tatil alternatifi: Kamp Turu ile kendinizi tatil yapmak için bir mekâna sabitlemeyecek, tatiliniz boyunca gezip dolaşacaksınız. En iyi tatil alternatifi olan kamp sayesinde eğlenceyi ve huzuru dört duvar arasında aramayacak, doğa ile iç içe olarak yaşayacaksınız.

Klasik tatil anlayışında olduğu gibi kuralların olmadığı, eğlencenin sizin isteğinize göre yönlendiği, süresini sizin belirlediğiniz tatili tam olarak içinde barındıran güzel bir kamptır.

Günlük hayatta her zaman dört duvar içinde yaşamanın vermiş olduğu stresi klasik tatil anlayışında yok edemezsiniz.  Her günün birbirinden farklı olmasını, yeni keşif ve gözlem heyecanları ile gününüzü renklendirme muhteşem bir kamp tatili sayesinde gerçekleşmektedir.

Aven Kamp ile Kamp Turuna katılarak;

·         Monotonluktan çıkacaksınız: Günlük yaşamda ve klasik tatil anlayışında belirli yerlerde ve mekânlar arasında vakit geçirmek yerine daha heyecan verici bir tatil geçirirsiniz.

·         Doğa ile birleşeceksiniz: Farkı tatil alternatifleri sunan kamp ile doğadaki her hareketi yerinde inceleyecek, kendinizden bir parça bulacaksınız. Bedeninizde gezinen güneşin ışıklarını iliklerinize kadar hissederken, içinize dolan temiz havanın keyfini çıkaracaksınız.

·         Lamba ışıklarından kurtulacaksınız: Yapay ve renkli ışıklar yerine; geceleri ay ve yıldızların parlaklığını inceleyebilecek, sabah güneşinin ilk ışıklarının yarattığı renk şölenini seyre dalacaksınız.

·         Sakinlik ve huzurun tadına varacaksınız: Hayatınızı her zaman zora sokan gürültüden uzak kalacak, vakitlerinizi hafif bir rüzgârın esintisi, suyun huzur verici sesi ile sakinliğe büründüreceksiniz.

·         Arkadaşlıklar kazanacaksınız: Kampta bulunduğunuz arkadaşınız ile birbirinize daha fazla vakit ayıracak ve daha iyi tanıyacaksınız. Ayrıca yeni insanlar ile tanışın uzun süre devam edecek olan arkadaşlıkların temelini atacaksınız.

·         Spor ve yürüyüşler yapacaksınız; Farklı tatil alternatifi: Kamp Turu ile bulundunuz konuma özgü olan, dalma, yüzme, kano ve sabah sporları yapacaksınız. Düzenlenen yürüyüşler ile sporun yanı sıra yeni yerler ve canlılar keşfedecek, onları yerinde inceleyeceksiniz.

·         Tatil masrafınızı azaltacaksınız: Klasik tatil anlayışında masraflarınız daha fazla olacakken kamp turu ile isteğinize göre bu süreyi bütçenizi zorlamadan uzatabileceksiniz.

·         Tatil zamanını kendiniz ayarlayacaksınız: Otellerin rezervasyon, doluluk ve dönemlik sorunlarını kenara bırakacak, tatilinizi kendi istediğiniz zamanda gönlünüze göre yapacaksınız.

·         Konaklama yerini belirleyeceksiniz: Klasik tatil anlayışında kısıtlı konaklama alanlarından kurtulacak, zevkinize hitap eden yerde zamanınızı keyifli şekilde geçireceksiniz.

·         Katılacağınız kamp turu sayesinde zindeliği ve dinçliği sonuna kadar yaşayacak, günlerin getirdiği yorgunluğu temiz havanın etkisi ile kaliteli bir uyku ile sona erdireceksiniz.

·         Farklı tatil alternatifi: Kamp Turu sayesinde tatil planları yaparken hiçbir engel ile karşılaşmayacaksınız, tatil süreniz boyunca hep hayal ettiğiniz şeylerle karşılaşacaksınız.

·         Daha önce bilmediğiniz yönlerinizi keşfedecek, iz sürme, yön bulma, ateş yakma gibi yeni beceriler ile donatılacaksınız. Bir sonraki kamp turu tatilinin planlarını erkenden yapacaksınız.

·         Aven Camp Akdeniz Yaz Gençlik Kampı işte tüm bu ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize cevap veren tam size özel bir tatil planı. Hem ekonomik, hem eğlenceli, hem sağlıklı hem de en bağımsız tatil şekli.

 Bu linkler yararlı ve keyifli linkler :)

Marmaris - Fethiye arası Maxi Mavi Tur 7 gece 8 gün

Aven Camp ile Maxi Mavi Yolculuk

Fethiye - Göcek arası Butik Mavi Tur 4 gece 5 gün

Aven Camp ile Butik Mavi Yolculuk

Sitemizde yer alan diğer makaleleri okumak için blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajları okumak için de Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Avrupa Turlarımız ile ile ilgili deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz. 


Anahtar kelimeler:

Kamp alanları, alternatif tatil, çadırlı kamp turu, ekonomik turlar, gençlik kampı, kamp turları, kampçılık, kamp yerleri, Aven camp, ekonomik yurt içi turlar, kamp turları 2021,kamp gezisi, karavan kiralama Ankara, karavan kiralama Ankara

Makaleyi paylaş