çadır kampı - kamp turu

Çadır Kampı denince...

Çadırda kampı denince…

Çadırda kamp yapmanın keyfi doğayı içinizde hissederek, gürültü ve hava kirliliğinin olmadığı zamanların kaliteli geçmesi anlamını taşımaktadır. Var olan tatil bilgilerinin haricinde her güne yeni bir heyecan, keşif duygusu ile uyanarak zinde yaşamanın tadına varılır. Her şeyini ve her yerini kendiniz düzene koyduğunuz kamplarda istediğiniz anları yaşayacaksınız. Çadır kampının keyfi ile getirdikleri;

1.       Doğanın vazgeçilmez parçası hissetmek: Çadır kampı sayesinde sabahın ilk ışıklarında güneşin ve temiz havayı içinizde hissedecek, doğanın canlılığını bedeninize saracaksınız.

2.       Monoton hayat tazının dışına çıkmak: İş ve ev arasında mekik dokuyan, gününüzü dört duvar arasında geçiren rutin hayat tarzınızı il günden kenara bırakacaksınız. Her sabahın getireceği keşif duygusu ve akşamların eğlenceli vakitleri tek düze yaşam standardını ortadan kaldıracaktır.

3.       Eşi bulunmayan manzaraya bakmak: Çadırda kamp yapmanın keyfini yaşayarak sabahları çadırdan çıktığınız anda güneşin ışıklarını yüzünüze vurduğunu, temiz hava esintisini teninizde gezdiğini hissederken tamamen doğal olan mavi ve yeşilin buluşmasına en başından şahitlik edeceksiniz.

4.       Tatilin maliyetini azaltmak: Taş duvarlara ve yemeklere para dökmek yerine kendi yaptığınız barınma yeri ve hazırladığınız yiyecekler sayesinde çok küçük masrafla tatilin keyfini kampta çıkaracaksınız.

5.       Özgürce konaklamak: Kamp yaparken yer seçimini kendiniz yaparsınız, neresini beğeniyorsanız, sizi iyi hissettirecek ve en iyi şekilde açıklayacaksa orada konaklarsınız. Duvarlar ile kısıtlanmış alanlardan kurtulursunuz.

6.       Sosyal yaşamı kuvvetlendirmek: Çadırda kamp yapmanın keyfi iletişimleri güçlendirmek ile pekişir. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırır, koyu sohbetler ile birbirinizi yakından tanırsınız. Farklı bölgelerden gelinmiş olsa bile iyi bir etkileşim ile kültür harmanı sağlayabilirsiniz.

7.       Sahte ışıklardan kurtulmak: Kamp süresi boyunca ışıklı lambaların yerine akşamları ay ve yıldızları muhteşem görüntüsü ve yaydıkları ışıkları göreceksiniz. Sabahları uykunuzda yüzünüze bir lamba değil güneşin ışıkları vurarak aydınlığa kavuşacaksınız.

8.       İş bölümü öğretmek: Kamp süresi boyunca herkes kendi üzerine düşeni yerine getirerek iş yükü sorumluluğunu alacak. İş bölümü ve faydalarını daha net anlayabileceksiniz.

9.       Canlıları yerinde incelemek: .Kamp boyunca yeni yerler keşfedecek ve tüm canlıları yerinde göreceksiniz. Onları en yakınına kadar girerek dilediğiniz gibi gözlemleyerek, bilgilerini anında öğreneceksiniz.

10.    Uyku düzeni ve kalitesini artırmak: Genelde uyku sorunlarına neden olan stres, gürültü, kirli hava gibi etkenler kamptan olabildiğince uzak olacaktır. Böylece bir akşam yatınca uykunuzun düzenini aldığını görecek ve sizi dinlendirme kalitesinin arttığını hissedeceksiniz.

Tatil yapmak için zaman ve mekan sorununu ortadan tamamı ile kaldıran kamp ile erken rezervasyon, ödeme ve iptal gibi konular ile ilgilenmeyeceksiniz. Çadırda kamp yapmanın keyfi tatilinizin içine işlediği andan itibaren kampın tekrarını isteyeceksiniz. Kamp sonrasında hem manevi olarak hem de sağlık olarak kendinizi her zamankinden daha iyi hissedeceksiniz.

 Bu linkler yararlı ve keyifli linkler :)

Marmaris - Fethiye arası Maxi Mavi Tur 7 gece 8 gün

Aven Camp ile Maxi Mavi Yolculuk

Fethiye - Göcek arası Butik Mavi Tur 4 gece 5 gün

Aven Camp ile Butik Mavi Yolculuk

Sitemizde yer alan diğer makaleleri okumak için blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajları okumak için de Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Avrupa Turlarımız ile ile ilgili deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz. 




Anahtar kelimeler:

kamp çadırı, kamp tatili, çadır kamp, kamp yerleri, aven camp, doğa tur, çadır kamp alanları, kamp tatil yerleri, kamp gezileri, gençlik yaz kampı, yaz kampı 2021, kamp turları, kamp turu, çadırlı kamp turu

Makaleyi paylaş