Kamp turu, kamp turları, dalyan tekne turu

AKTİVİTE - 2: DALYAN TEKNE TURU

Kamp Turumuz içinde hem Dalyan’ı keşfetmenize yarayacak, hem de güzel zaman geçirerek çok beğeneceğiniz bir tekne turu aktivitemiz var. İztuzu Plajı, tarihi Kounos antik kenti, Dalyan sazlıkları, Çamur banyosu ve kısa bir göl turu göreceğimiz yerler arasında.

Yurt içinde ve yurt dışında haklı bir şöhreti var. Dalyan hem tarihi, hem de doğal güzellikleri ile Türkiye’nin ikonik alanlarından biri. Köyceğiz Gölü’nün Akdeniz’in birleştiği yerde Dalyan çayı – kanalının menderes şeklinde denize döküldüğü alanda kurulu Dalyan görülmeye değer.

Dalyan'ın güzelliklerini bir günde keşfetmemizi sağlayacak olan bu turumuz öğle yemeğimizin ardından başlayacak olup; rehber eşliğinde anlatımlı devam edecek.

Çamur banyoları:  Küçük sıcak su kaplıcasına varıyoruz ve bir saat orada kalıyoruz ve turumuz ardından Köyceğiz Göl ağzında yüzme molası veriyoruz.

Dünyaca ünlü İztuzu plajındaki bir saatlik yüzme molası daha veriyoruz.

Tarihi Kaunos harabelerini de yerinde keşfedemesek de görme şansımız olacak. 


Kamp turu, kamp turları, dalyan tekne turu,dalyan turu,yaz kampı, gençlik kampı,Ege Akdeniz çadırlı kamp turu, kamp alanları, kamp gezisi, aktivite tatili, mavi yolculuk, kamp organizasyonları, 2022 kamp turu

Marmaris Jeep Safari Aktivitemiz

Fethiye Koyları Tekne Turu Aktivitemiz

Otobüsle Avrupa Turları - Haydi Avrupa'ya

Makaleyi paylaş