Jeep safari Marmaris aktiviteli kamp turları

AKTİVİTE 5 - MARMARİS JEEP SAFARİ

JEEP SAFARİ AKTİVİTESİ

Akdeniz Yaz Gençlik Kampımız içinde ücretsiz – fiyata dahil 5 büyük Aktivitemiz mevcut. Bunların hepsini sırayla detaylı inceleyelim. İlk sırada Jeep Safari Aktivitemiz var.

Sadece çadırlarımızı kurup kamp alanında öylesine zaman geçirmiyoruz. Biz aynı zamanda eğlenceli işlerle de uğraşıyoruz. Nasıl mı?

Jeep Safari aktivite turu

Örneğin konvoy halinde birkaç jeep kamp alanımızdan bizi almaya geliyor. Kahvaltımızı yaptıktan sonra takım arkadaşlarınızla birlikte bir jeep seçerek biniyorsunuz ve eğlence tam o sırada başlamış oluyor.

Off road boyunca birçok güzel yerden geçecek, doğanın içinde kaybolacak ve turun güzelliğini içinizde hissedeceksiniz.

Dereler, koylar, vadiler geçiyoruz. Su savaşları yapıp, çığlıklar atıyoruz. Hem yüzüyor, hem de rüzgâra saçlarımızı bırakarak serinliyoruz. Hem yemek yiyip, hem de otantik köşelerde kahvemizi içiyoruz.

Heyecan ve adrenaline doyacağınız jeep safari turumuz sabah saat 09.30’da başlayıp, akşamüstü saat 4’e kadar yani ortalama 7-8 saat süren bir program. Yani gün boyu doyasıya eğlence, doyasıya keşif, doyasıya gezi.

Turumuz rotalarında Marmaris’in birkaç güzel köyü de var.

Turgut Köyü ve Şelalesi

Vakit öğlene yaklaştığında yavaş yavaş acıkmaya başlamanızla birlikte öğle yemeği için Turgut Köyüne gidiyor olacağız. Programımız Turgut Köyü’nde manzaraya karşı keyifli bir öğle yemekle devam ediyor.

Sonra Turgut Köyü Şelalesi…  Yeşilin maviye karıştığı Turgut Köyü Şelalesi yükseklerden gürüldeyerek buz gibi akar. gibi Turgut Köyü Şelalesini izleyip, o doğal güzellik içinde ağaçların arasında dolaşıp, bolca fotoğraf çektireceğiz.

Şelalenin görüntüsü ve sesi orda size huzur verecek. Etrafını süsleyen çiçekler, kayalar, ağaçlar ile bu güzel manzaraya tanık olacaksınız.

Doğayla buluşmanın huzuru eşliğinde tertemiz havayı ciğerlerimize çektikten sonra güzel bir kapanış yapmak için tekrar yola çıkacağız.

Orhaniye Köyü ve Ünlü Kız Kumu Plajı

Yemek sonrası durağımız Orhaniye Köyü ve dünyaca ünlü Kız Kumu plajı. Dünyaca ünlü ve Marmaris Bölgesini ziyaret edenlerin olmazsa olmazı denilen bu yer sizi mutlu edecek. Denizi ikiye bölen birikmiş beyaz kumların üzerinde yürüyeceksiniz ve ne kadar yürüseniz de su dizlerinizi geçmeyecek. Burada turkuaz renkli sularda yine bolca fotoğraf çektirebilir bu doğa harikası yeri keşfede bilirsiniz.

Yumuşak kumların üzerinde yürürken mavi yolculuk yapanları, suyla haşir neşir olup oynayan insanları bu güzel manzarayı da izleyebilirsiniz.

Tur sonunda sizleri yine kamp alanımıza bırakıyoruz arkanızda güzel bir günün anılarıyla deniz kıyısında dinlemeye bırakıyoruz.

Su Savaşları

Heyecan dolu gezimiz içinde kısa bir süre mola vereceğiz.

Dilerseniz ekip üyelerimizden cüzi bir ücret karşılığında su tabancası kiralayabilir,  yaklaşık yarım saat süre boyunca su savaşı yapıp arkadaşlarınız ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Jeep Safari Turu’na nasıl hazırlanırım?

Adı üstünde safari programı doğal ortamlarda, denizde, çamuru tozlu yollarda zaman zaman su savaşlarıyla geçen bir program.

Bu yüzden denize suya girmeyi göze alarak deniz kıyafetlerinizi, güneş gözlüğünüzü, güneş kreminizi yanınıza alabilirsiniz.

Sıcak havayı göz önünde bulundurarak ona göre rahat kıyafetler yanınıza almanızı tavsiye ederiz. Spor ayakkabı da alabiliriniz, sandalet tarzı terlikler de.

Telefonunuzu yanınıza alıp çekim yapabilirsiniz. Ancak yine de küçük bir çanta almayı ihmal etmeyin, eşyalarınızı yedek kıyafetlerinizi çantada muhafaza edebilirsiniz.

Yararlı linker:

Sitemiz ana sayfasına dönmek için: avencamp.com

Sitemizde yer alan diğer makaleleri okumak için blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajları okumak için de Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Avrupa Turlarımız ile ilgili deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz.

Marmaris Jeep Safari Aktivitemiz

Fethiye Koyları Tekne Turu Aktivitemiz

Otobüsle Avrupa Turları - Haydi Avrupa'ya

 

 

Jeep safari, Marmaris jeep safari, aktiviteli kamp turları, kamp turu, kamp yerleri, Aven Camp, kamp turu tatili, kamp tatili, kamp tavsiye, kamp yorum, yaz kampı, gençlik kampı, Akdeniz kamp, çadır kapı, Aven Camp Organizasyonları

Makaleyi paylaş