Scuba diving Fethiye

AKTİVİTE: 3 - FETHİYE - SCUBA DIVING

Ege ve Akdeniz Yaz Gençlik Kampımızda en çok beğenilen ve unutulmayan aktivitemiz Scuba Diving. Yani tüplü dalış.

Bu aktivitemiz Fethiye’nin berrak ve manzarasına doyamayacağınız koylarında gerçekleşecek. Hem bir tekne turu, mavi yolculuk hem de tüplü dalış deneyimi yaşayacaksınız.

Aven Camp ile Kamp Turunda beş büyük aktivitemizden biri olan tüplü dalış; profesyonel dalış hocaları eşliğinde gerçekleşecek. Önce kısa bir eğitim verilecek, sonra dalış kıyafetlerinizi giyecek ve tekneden atlayarak dalışa başlayacaksınız.

2 farklı koyda

Scuba diving programımız sabah 10:00’da tekneye binişimizle başlayıp aksam saat 17:00’da sona erecek. Bu zaman zarfında 2 farklı koyda dalış yapmış olacağız.

Bunlardan ilki Türkiye’nin en meşhur en gözde ve aynı zamanda suyu en berrak koylarından biri olan Tarzan Koyu. Tarzan Koyu Fethiye’ye bir saat uzaklıkta yemyeşil ağaçlarla örtülü bir doğa harikası. Su üstü manzarası güzel olduğu kadar su altı manzarası da olağanüstü bir görsel şölen.

Dalışımız sırasında balıklara ekmek verip onlarla birlikte fotoğraf çektirebilirsiniz. Caretta kaplumbağalarına rastlarsanız çok şanslı bir gündesiniz.

Bu koyda yapacağımız dalış sonrası öğle yemeğimizi bu koyun manzarasına karşı yemiş olacağız.

Diğer güzel koyumuz ise balık çeşitliliği ve yine kayaların bitiminden başlayan ve yine berrak suları ile göz kamaştıran Dalyan koyu. Dalyan Koyunda da tüplü dalışı gerçekleştiriyoruz.

Hepsi ya tek kullanımlık ya da tam bir dezenfekte işlemiyle temizlenen dalış ekipmanları ile sağlıklı bir aktiviteyi daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Tüplü Dalış su altı dünyasını keşfetmenizi sağlayacak. Bambaşka bir dünya ile tanıştıracak ve gördükleriniz sizi mest edecek. Balıkları yemlerken daha önce hiç tatmadığınız duyguları tatmış olacaksınız.

Kamp turumuzu gerçekleştirdikten sonra Kamp alanımıza dönüş.

Marmaris Jeep Safari Aktivitemiz

Fethiye Koyları Tekne Turu Aktivitemiz

Otobüsle Avrupa Turları - Haydi Avrupa'ya



Scuba diving Fethiye, Kamp turu, Kamp turları, kamp alanları, kamp firmaları, gençlik kampı, yaz kampı, çadırlı kamp turu, Fethiye mavi yolculuk, Aven Camp scuba diving, tüplü dalış Fethiye

Makaleyi paylaş