Fethiye koyları - Göcek Koyları - 12 Adalar Tekne Turu

AKTİVİTE- 4: FETHİYE – GÖCEK KOYLARI VE 12 ADALAR TEKNE TURU

FETHİYE – GÖCEK KOYLARI VE 12 ADALAR TEKNE TURU

Kamp turları içinde ücretsiz – fiyata dahil 5 büyük Aktivitemiz mevcut. Bunların hepsini sırayla detaylı inceleyelim. Marmaris Jeep Safari Turundan sonra sırada Fethiye – Göcek Koyları Ve 12 Adalar Tekne Turu Aktivitemiz var.

Türkiye’de yatçılık, tekne turları, gezilecek koy ve adaları denildiğinde ilk akla gelen yer şüphesiz Güneybatı Anadolu Sahilleridir. Bu bölge içinde de en iyi yer neresi siye soracak olursanız anında Fethiye Göcek arası koylar şeklinde bir cevap alırsınız.

Fethiye'nin birbirinden güzel ve turkuaz renge sahip koylarında hem yüzebilir hem de yeşilin ve mavinin tadını çıkarabilirsiniz.

Zaten eğer Akdeniz'de bir tatildeyseniz; yapılabilecek en güzel günlük aktivite bir tekneye binmek ve bölgenin farklı koylarını ve adalarını gezmektir.

Türkiye'nin güzellikleri ve hazineleri keşfetmekle bitmez. Bunların çoğu da sadece denizden görülebilir. Güzel kumsallarımız, berrak turkuaz sularımız ve her bir noktası tarih dolu sahil şeridimiz gezginlerimizi bekliyor.

Rotamızda nereler var?

Fethiye – Göcek arasında nereler var?  *Kızıl Ada *Tarzan Koyu *Aziz Nikolas Adası *Tersane Koyu *Ağa Limanı *Sarsala Koyu *Kleopatra Hamamı *Bedri Rahmi Koyu…  Yani 12 adalar ve Göcek Koyları!

Türk Rivierası denilen Akdeniz Yaz Gençlik Kampımız içinde düzenlediğimiz tekne turlarının güzergâhı işte burası.

Sizler için gezilecek görülecek en güzel yerleri seçerek kampımızın daha güzel geçmesini sağlıyoruz. Bu kapsamda diğer güzergâhlara göre maliyeti yüksek olsa bile maliyetten kaçmayıp en eğlenceli, en değerli, en keyifli ve huzur dolu olan programı bu şekilde oluşturuyoruz.

Tur sabahı servis araçlarımız sizleri kamp alanımızdan alıp Fethiye limanına getirir. Tüm misafirler teknemize geldikten sonra iyi eğitilmiş, güler yüzlü personelimiz, motoru olan ve yelkenli direklere sahip geleneksel ahşap guletimiz ile limandan çıkmak için hazırlıklarını tamamlar ve turumuz başlar.

Gün boyu farklı birçok ada ziyaret edeceğiz, kaptanımız yüzme molası ve öğle yemeği için bu adaların en güzellerinde duracak. Bazı adalar sadece tekneden görülebilir ve yanaşmak imkânsızdır ama kaptanınız en iyilerinde duracaktır!

İçinde öğle yemeği de olan, grubumuza özel, kimse tarafından rahatsız edilmeden olabildiğince özgür ve rahat bir şekilde turumuzu gerçekleştiriyoruz.

Dinlenmek ve rahatlamak istiyorsanız bu aktivite sizin için en iyi seçim olacaktır. Akdeniz güneşinin altında güvertede yatın, rüzgârın çıkardığı melodileri dinleyin ve güvertede taze pişmiş yemeklerin tadını çıkarın.

Tekne turu sonrası kamp alanına bırakılma. Kamp alanımıza varış ve serbest zaman.

Yararlı linker:

Sitemiz ana sayfasına dönmek için: avencamp.com

Fethiye – Göcek ve Marmaris koylarını ve kıyılarını içeren mavi yolculuk  Maxi Mavi Yolculuk sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajlarından haberdar olmak için; Aven Eti Tur Yurt Dışı Ekonomik Turlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kamp Turumuz  ile ilgili deneyim – tavsiye yazısı okumak için Kamp Turu Tavsiye linkimize tıklayınız.




Fethiye koyları tekne turu, Göcek Koyları tekne turu, 12 Adalar Tekne Turu, Aven camp tavsiye, kamp turu, kamp turları, gençlik kampı, yaz kampı, aktivite tatili, çadır kampı, çadır kampı turu, mavi yolculuk, mavi tur, Kamp organizasyonları

Makaleyi paylaş