Mavi Tur Mavi Yolculuk

Aven Camp ile Mavi Yolculuk

Aven Camp 2021 yılı mavi yolculuklar için programlarını hazırladı. 16 kişilik genç grupların katılacağı standart üstü Gulet teknelerle Fethiye – Göcek destinasyonu ya da Fethiye Göcek Dalyan Marmaris Fethiye destinasyonları ile seçenekli Mavi Yolculuklar eğlenmeyi ve gezmeyi seven gençleri bekliyor.

4-11 Eylül tarihleri arasında Fethiye - Göcek – Dalyan - Marmaris arası 7 gecelik Maxi Mavi Yolculuk programları hazırlandı.

Programlar gençler için özel hazırlanmış; eğlence ve gezi odaklı olduğu kadar da ekonomik. 7 gecelemeli 8 gün süren Maxi Mavi Yolculuk 3690 TL’den satışa sunuldu. Hem de sabah öğle akşam yemekleri dâhil. Kablosuz ve sınırsız internet ve wc – duş bulunan 2 kişilik kamaralarda konaklama imkânı ile.

Seçilen rotalar Türkiye’de en çok tercih edilen mavi yolculuk rotaları. Fethiye’nin ve Göcek’in dünyaca ünlü koyları, Marmaris’in yeşil ile mavinin adeta kucaklaştığı kıyıları – koyları benzersiz bir Mavi Yolculuk keyfi sunuyor.

Mavi Yolculuk ya da mavi tur nedir?

İsminden de anlaşılacağı üzere denizin maviliği üstünde yapılan ve tamamı teknede geçen, teknede konaklanan son yıllarda popülaritesi gittikçe artan eğlence ile dinlence yi bir arada sunan bir tatil modeli.

Mavi yolculuklar uzun rotaya sahip olmayan, sık sık güzel koylarda demirleyerek yüzme ve manzara keyfi sunan yolculuklardır. Koylar özellikle manzarası ve denizin berraklığı ön planda tutularak seçilir. Ayrıca tarihi kalıntıların bulunduğu antik liman şehir bulunan koylar da mavi yolculuklar içinde cazibeye sahip olup, mavi yolculuklara kültürel bir özellik de katar.

Mavi yolculukta neler yapılır?

Mavi Yolculuk sırasında durulan koylarda ister denize atlayarak denizde yüzebilir ve zaman geçirebilirsiniz, isterseniz elinizde içeceğinizle muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

İsterseniz güzel fotoğraflar çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşım yapabilirsiniz. (ücretsiz sınırsız Wi-fi)Ya da elinize kitabınızı alarak huzur dolu bir ortamda kitabınızı okursunuz.

Mavi yolculukta her türlü eğlenceli aktiviteler mevcuttur. Su sporları, dalış, yarışmalar, akşamları parti ve danslar mavi yolculuklarımızın olmazsa olmazlarıdır.

Hemen hemen her akşam DJ müzik eşliğinde partimiz olacak. Yaklaşık iki saatlik party time sonrası kendinizi güvertede yıldızları izlerken bulabilirsiniz. Tekneden yıldızları sırt üstü yatarak izlemenin keyfini yaşarsınız. Milyarca yıldızı ve saman yolunu en net şekilde göreceğiniz zamanlardan biri de mavi yolculuklardır.

Gulet teknelerde yolculuk

Gulet teknelerimiz; standart üstü ve klimalı, elektrik imkânı olan, 16 kişinin rahatça konaklayabileceği genişlikte ve hem sağlıklı hem güvenli.

Gulet Teknelerimiz 1 haftalık yolculuğa uygun şekilde yapılmıştır. Genişlikleri hem güneşlenme, hem de yemek yeme yeri anlamında yeterince geniştir. Sahillerde bulunan şezlonglar değil, yatak benzeri konforlu güneşlenme yataklarına sahiptir.

İçinde Kaptanı, güvertede personeli ve yeme-içme hizmetlerinden sorumlu 3 kişilik mürettebat da vardır.

Odalarda hem çift yatak hem de tekli yatak bulunmaktadır ve her oda iki kişiliktir. WC ve duş imkânları da odalarda mevcuttur.

Aven Eti Tur Seyahat Acentesi tarafından yıllardır düzenlenen Otobüsle Büyük Avrupa Turları dışında 2020 yılından itibaren yurt içi turlar da başlamış oldu. Bu kapsamda 2020 yılı 3 dönem Akdeniz Yaz Gençlik Kampları tertiplendi. Katılımcılarımızdan tam puan alan çadırlı yaz gençlik kamplarımızdan sonra Mavi Yolculuklar ile çıtamızı yükseltiyoruz.

Aven Camp Mavi Yolculuk ile unutamayacağınız bir tatili hem de çok uygun bir fiyata geride bırakmış olacaksınız.

Bu linkler yararlı ve keyifli linkler :)

Marmaris - Fethiye arası Maxi Mavi Tur 7 gece 8 gün

Aven Camp ile Maxi Mavi Yolculuk

Sitemizde yer alan diğer makaleleri okumak için blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurt dışı turlarımız ile ilgili makalelerimizi okumak ve avantajları okumak için de Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Avrupa Turlarımız ile ile ilgili deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz. 



Mavi yolculuk, mavi tur, Fethiye mavi yolculuk, tekne turu, ekonomik mavi yolculuk, Göcek mavi tur, ucuz mavi yolculuk, Marmaris mavi yolculuk, kabin kiralama, 4 gece 5 gün mavi tur, mavi yolculuk tatili, tavsiye mavi tu, karavan kiralama Ankara

Makaleyi paylaş