Çadırlı kamp turu covid önlemleri

COVID-19’A İLİŞKİN TÜM ÖNLEMLER ALINMIŞTIR

COVID-19’A İLİŞKİN TÜM ÖNLEMLER ALINMIŞTIR

Covid – 19 hastalığına karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Daha huzurlu ve sağlıklı bir tatil için almamız gereken son derece basit ve önemli tedbirlerin hepsini yerine getiriyoruz. Bizlerin dikkat ettiği kadar katılımcılarımızın da desteği ile sorunsuz şekilde turumuzu tamamlamış olacağız.

KAPALI ALANLARDA OLUNMAYACAK

Turumuz otobüs ulaşımı hariç tamamıyla açık alanlarda olacaktır. Kapalı ortamlarda bulunmayacağız. Ortak kullanım alanları minimum seviyede olup, katılımcılarımızın da dikkatiyle sorun yaşanmayacaktır.

UYARILAR

Tüm yolcularımız gerek tur öncesi kurulacak olan watsapp grubunda gerekse tur başlangıcında nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilendirilecektir.

BAŞLANGIÇ KONTROLÜ

Tüm yolcularımızın HES kodu alınacak riski olanlar tura katılamayacaktır. – Otobüse binerken de ateş ölçer ile ateşleri ölçülecektir.

SEYAHAT DEZENFEKTAN PAKETİ

Tüm katılımcılarımıza maske dağıtılacak, dezenfektan ve kolonya ile her otobüse bindiklerinde el hijyeni sağlanacaktır.

ULAŞIM VE KONAKLAMA ÖNLEMİ

Kamp alanlarımızda çadırlarımız sosyal mesafeye uygun olarak kurulacaktır.

ÇADIRLAR ve MATLAR

Çadırlar ve matlar kurulduktan sonra dezenfekte edilip steril hale getirilecektir.

TEKNE TURLARI

Teknelerimiz %50 kapasite ile hizmet verecek olup, teknelerde de el dezenfektanı ile hijyen sağlanacaktır.

SCUBA DİVİNG

Scuba Diving ekipmanları steril olarak sizlere sunulacak olup, malzemeler tek kullanımlık olacaktır.

SABAH KAHVALTILARI – ÖĞLE YEMEKLERİ

Sabah kahvaltılarında açık büfe uygulaması kaldırılmıştır. Bunun yerine kişiye özel kahvaltı tabağı tek kullanımlık olacak şekilde ve hijyen önlemleri alınarak hazırlanacaktır. Aktiviteler sırasında vereceğimiz 3 öğle yemeği de bu kurallar gözetilerek sunulacaktır.

REHBER - KOORDİNATÖR

Gerek rehberimiz gerekse koordinatör ve yardımcı ekibimiz uyarılarını gerektiği zamanlarda yapacak olup, sosyal mesafe – hijyen – maske kurallarına uyacaklardır.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE KATKI

Turumuz açık hava etkinliği olup eğlence – spor – huzur odaklı bir turdur. Bizlere gereken moral motivasyonu sağlayacaktır. Kamp alanlarımızın doğal ortamlarda olması, kalabalıklardan uzak oluşumuz şehirlere, iş yerlerine göre daha sağlıklı bir imkân sağlayacaktır. Bu turu aynı zamanda sağlık turizmi olarak bile değerlendirmek mümkündür. 

Aven camp ile ilgili kamp turu yorumları için: Aven Camp yorumlar sayfamızı ziyaret ediniz...

Avrupa Turlarımıza ait blog sayfamızı ziyaret etmek için: blog.haydiavrupaya.com



Anahtar kelimeler:

Kamp tatili, çadırlı kamp turu, kamp turları, yaz kampı, gençlik kampı, kamp alanları, kamp organizasyonu,kamp turları 2021,karavan kiralama Ankara

Makaleyi paylaş