Kamp turları, kamp turu, mavi yolculuk, mavi tur

KAMP TURLARI İÇİN SÜPER KAYIT KAMPANYASI

Sınırlı sayıdaki Kamp Turu kontejanlarımızdan yararlanmak için sadece 490 TL ön ödeme ile kesin kaydınızı yaptırabilir, yerinizi ayırtabilir, fiyat değişikliklerine karşı fiyatı sabitleyebilirsiniz. Öğrencilere 100 TL de indirim hakkı tanındı.

SADECE 490 TL ÖN ÖDEME YAPARAK KAMP TURUMUZA GELEBİLİRSİNİZ. 290 TL ödeyerek kesin kaydını yapanlar dilerlerse geri kalan tutarı turdan önce de ödeyebilirler, tur günü tura çıkınca da ödeme yapabilirler. Kısacası ödeme planınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

PANDEMİ NEDENİYLE RESMİ İPTALLERDE TUR TARİHİNE BAKILMAKSIZIN YÜZDE YÜZ ÜCRET İADESİ Pandemi nedeniyle yaşanacak resmi kararla iptallerde ön ödeme olan 490 TL’nin tamamı yüzde yüzü kesintisiz iade edilecek.

Tur iptallerinde seçtiğiniz tur tarihine kalan 15 güne kadar keyfi nedenle hiçbir mazeret göstermeden turunuzu iptal edebilir ve 490 TL ücret iadesi alabilirsiniz.

Ancak iş ortaklarımıza yapılan sizin adınıza ödemeler ve rezervasyonlar nedeniyle Son 15 gün içinde yapılacak keyfi iptaller için sözleşme koşulları geçerli olmuş olacak.

·         Detaylı bilgi için: Whattsap ve Telefon: 05424181615 

Makaleyi paylaş