Ankara İstanbul İzmir çıkışlı kamp turları

Ankara ve İstanbul Çıkışlı Kamp Turları

ANKARA VE İSTANBUL ÇIKIŞLI KAMP TURLARI

Ankara ve İstanbul çıkışlı Kamp Turlarına katılmak istiyorsanız bu kamp tam size göre. Aven Camp - Akdeniz Yaz Gençlik Kampı İstanbul ve Ankara hareketlidir.

İstanbul'dan Tur başlangıç tarihinden bir gün önceki akşam Saat 21:00'da Mall of İstanbul önünde hareket eden aracımız 21:30'da Kadıköy Evlendirme Dairesi, 22:00'da Pendik'te otoban üstünde bulunan Mehmetçik Vakfı Tesisleri - Opet Tesislerinden hareket edecektir.

İstanbul'dan hareket edecek olan otobüsümüz ile aynı zamanda Kocaeli - Sakarya ve Bilecik üzerinden de yolcularımızı alıyoruz.

Ankara'dan ise saat 22:00'da AŞTİ Karşısı Gazi Hukuk Fakültesi önünden hareket edecek.

Ankara ve İstanbul'dan hareket eden araçlarımız saat 01:30'da Afyon'da dinlenme tesisinde buluşmuş olacak ve Akyaka'ya doğru hareket edecek.

Akyaka'ya giderken Dinar, Denizli, Muğla üzerinden de yolcularımız turumuza katılabilecek. Bununla ilgili saatler katılımcılarımızla paylaşılacak.

Son Buluşma yerimiz Muğla Otobüs terminali olacak.

Buluşma yeri Muğla:

Muğla Otobüs Terminali'nden itibaren Rehberimiz anlatımlara başlayacak.

Yolculuk boyunca Muğla'ya kadar 2 saatte bir mola verilecek ve çift kaptanla devam edilecek. Yolculuk sürelerimiz uluslararası yolculuk kurallarına uygun şekilde olacak.

AkyakaSaklıkent arası süren turumuz sonrasında öğleden sonra Saklıkent’ten dönüş için hareket edilecek.

Afyon’dan İstanbul’a ve Ankara’ya yolcularımızı otobüsümüz götürecek.

İzmir’den katılım:

İzmir ya da çevresinden turumuza katılmak isteyenler, en yakın Muğla'ya, Afyon’a, ya da Denizli’ye gelerek istikametimiz içinde kendilerini alabiliriz.

Tur hareket yerlerimiz, turlarımıza en çok katılımın sağlandığı şehirlere göre belirlenmiştir.

Türkiye’nin farklı yerlerinden gelenler de bu hareket yerlerini belirttiğimiz kendilerine en yakın olan şehirlere gelerek turlara katılabilirler.

Uçakla ulaşım:

Uçakla ulaşım sağlayacak katılımcılar, Dalaman Havalimanını kullanarak hem gelişte hem de gidişte bu hava yolu ulaşımı tercih edebilirler, Dalaman’dan saat başı Marmaris istikametine servis bulunmaktadır.

Kamp turlarımız için kendi şehrinizin tur başlangıç yerine geliş ve gidişte yolculuklar açısından belki biraz uzun sürse de turumuz içinde iki nokta arası mesafelerimiz oldukça kısa sürmektedir.

Otobüsümüz 7 gün boyunca bizlere eşlik edecektir.

Turlarımız hakkında tavsiye yorum makaleleri okumak için: avencamp.com

Avrupa Turlarımız hakkında bilgi almak için: haydiavrupaya.com




Anahtar kelimeler:

Ankara çıkışlı kamp turu, İstanbul çıkışlı kamp turu, çadırlı kamp turları, Akdeniz yaz Gençlik Kampı, aktiviteli kamp turu, gençlere yönelik kamp turları, Ankara turları, kamp turu tavsiye, kamp turu yorum,karavan kiralama Ankara

 

Makaleyi paylaş