Kamp turları, mavi yolculuklar, gençlere özel turlar

Gençlere yönelik özel turlar

Gençler için Aven Camp yeter!

Gençlerin tatil beklentileri genelde 2 temel amaç üzerine kuruludur, eğlence ve keşfetme… Aven Camp’ın hem kamp turları, hem de mavi yolculukları işte bu iki temele göredir ve gençlerin beklentilerini tam olarak karşılar.

Kamp turları:

Çadır Kampı turlarımız tam olarak gençler için programlandı. Aktiviteler ile donatılmış, eğlence odaklı ve sportif faaliyetler içeren turlarımızda yaş aralığımız 18-39 yaştır. Tüplü dalıştan, jeep safari ye, tekne turlarından, şehir gezilerine, yüzme ve trekking gibi her türlü aktivite ve faaliyetlerimizi gençlerin eğlenmeleri ve yeni heyecanlar keşfetmeleri için özel ayarlandı.

Kamp ateşi başında canlı müzik, yarışmalar, yeni dostluklar, partiler, çadır kurma ve çadırda konaklama gibi özellikleri ile de kamp turları gençlerin ilgisini çekiyor.

Mavi Yolculuklar:

Aslında her yaşa hitap eden ama birbirine yakın yaş gruplarının hem kaynaşma hem bir arada eğlenme ve hem de aynı beklentilerle tatil amaçlamalarından dolayı biz de gençlere yönelik mavi yolculuklar tertipledik.

Programlarımızda yer alan barlar sokağında gece zaman geçirme, su sporları, akşam tekne partileri gibi etkinlikler gençlerin ilgisini çekecek türde ve mavi yolculukların sıradan alışılmış düzeninin dışına çıkardı.

Mavi Yolculuklar haziran ve eylül aylarında gerçekleştirilecek olup dileyenler hem mavi yolculuk turlarımıza hem de kamp turlarımıza katılabilirler. 

Daha detaylı bilgi için: blog.avencamp.com

Ana sayfamıza dönmek için: avencamp.com

Karavan kiralama konusunda bilgi almak için: Ankara Karavan kiralama


Anahtar kelimeler:

Mavi yolculuk, kamp turu, Fethiye mavi yolculuk, Marmaris mavi yolculuk, çadırlı kamp turu, ekonomik mavi yolculuk, ekonomik mavi yolculuk, ekonomik kamp tatili, mavi yolculuk tatili,karavan kiralama Ankara

Makaleyi paylaş